Hoe draag je een clitorisjuweel?

Clitorisjuwelen trekken je aan…. maar aarzelt u om dit lustobject te dragen? De clitorisieraden van Sylvie Monthulé zijn zo ontworpen dat ze perfect passen bij de vorm van je clitoris, met zachtheid en comfort. De ontwerper geeft ons ingenieus advies om clitorisieraden te dragen; welke je moet kiezen, hoe je het moet plaatsen, wanneer je het moet gebruiken, hoe lang je het moet gebruiken, van wat voor materiaal de clitorisieradensets zijn gemaakt ... Hier zijn alle geheimen van deze prachtige seksjuwelen!

Welke clit sieraden te kiezen?

Stel jezelf een paar vragen voordat je je clitorisjuweel kiest: Wil je een juweel dat op je clitoris drukt of een juweel dat het omhelst en het ontdekt? Als je wilt dat de sieraden druk uitoefenen op je clitoris, dan is de Nectar of Enjoyment perfect. De ronde vorm aan de bovenkant van het juweel ligt lekker tegen je schat aan en blijft daar dankzij de elastische structuur van het juweel. Als je daarentegen een sieraad kiest dat de clitoris omgeeft, om het aan te zetten, om zichzelf op te richten, om het op te wekken, dan kan je in de online shop van de intieme sieradenontwerper kiezen tussen verschillende clitorisversieringen: Bijou "Clit'Ose" of "Ecrin de Jouissance", dankzij hun ovale ontwerp, omhelzen ze de clitoris om deze te onderwerpen aan de streling van je deskundige vingers. Volledig opgesloten en onbedekt, onderwerpt de clitoris zich aan uw wil, aan uw verlangens! Tenslotte droom je misschien van een clitorisjuweel, dat zowel een intiem juweel is om het te omhelzen als een juweel met een opwindend systeem om het te strelen: dit is het geval van het “Excite Clitoris” -juweel, waarin een roterende bal is geïntegreerd. Je vingers zullen je clitoris kunnen stimuleren door de bal te activeren, die heen en weer gaat onder het object van je genot! Of je clitoris nu vrij klein of heel groot is, de clitorisring-ornamenten zijn geschikt voor alle clitorisgroottes.

Hoe plaats je je clitorisjuwelen?

Je hebt zojuist je clit-edelsteen in zijn kleine fluwelen zakje ontvangen en je kunt niet wachten om het te proberen! Door de vorm van het clitorisjuweel kun je het precies plaatsen waar je het wilt, ongeacht de morfologie van je geslacht. Schuif het ovaal van het sieraad tussen je lippen en zorg ervoor dat de opening van het sieraad om je clitoris past. Conisch en glad, voldoende diep, de clitorisjuwelen omhelzen de vulva en omhelzen je clitoris, waardoor deze eruit springt. De positionering van de clitorisieraden is heel eenvoudig en welk clitorisieraad je ook bestelt, het principe blijft hetzelfde. Je kunt gemakkelijk spelen met het ovaal van het sieraad, zodat het perfect past. Veel plezier met het strelen van je clitoris, het kietelen, het zien groeien en rechtop gaan staan ​​in de gouden ring ... Wanneer gebruik je je clitorisjuwelen? Zodra je er zin in hebt, en zo lang als je wilt! Veel vrouwen masturberen heel vaak en gebruiken al hun vaardigheden om hun eetlust te stillen. Er is geen limiet aan het gebruik van clitorisjuwelen, alleen jouw keuzes en verlangens bepalen hoe vaak en hoe lang je masturbeert.

Sexy advies voor je clitorisjuwelen

Stimuleer uw clitoris voordat u uw sieraden plaatst door deze te strelen: u kunt uw clitoris gemakkelijker vastzetten met de sieraden en het aanvankelijk licht koude contact van het metaal zorgt voor zeer aangename sensaties! Bij voorkeur, wanneer u de clitorisieraden draagt ​​bij een onthaarde of semi-onthaarde seks, voelt u de gladde contouren van de sieraden die met de vulva trouwen. Natuurlijk mogen Clit’ose, Excite clitoris, Clit’ose drop jewels niet onder een broek of strakke kleding worden gedragen. U zult genieten van de erotische effecten en stimulatie van de clitoris van de sieraden door deze onder lichte kleding te dragen, zoals een wijd uitlopende jurk of een wijdvallende rok, en zonder slipje, als u ervoor kiest om uw sieraden buiten te dragen. clitorisieraden tijdens speciale en uitgekozen momenten, wanneer uw opwinding de enige zorg is, of u nu alleen bent ... of vergezeld door uw partner, die kan worden gevraagd om u te helpen bij het positioneren van uw sieraden, zodat u als koppel alles kunt ontdekken de opwinding en delicatesse van je clitoris! Ontdek ten slotte in onze blog de vele getuigenissen voor clitorisieraden.



Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog